Syk dame
FORSIDEN OM MEG TRYKKKJØP/SALGLINKER  

Kjøp og salg

Hvis du har tenkt å kjøpe noen av maleriene eller trykkene så sender du e-post til meg, eller ringer. Klikk på Marits e-post på menyen til venstre i bildet. Du må skrive nummer, tittel og størrelse på det bildet (bildene) du vil ha. Er det noe du er i tvil om kan du godt ringe meg, jeg har samme nummer hjemme som på atelieret.

Bildene blir sendt i oppkrav. I tillegg til bildeprisen kommer prisen på oppkrav og frakt. Fra atelieret mitt i Langesund selger jeg trykkene ferdig innrammet. Rammene mine blir laget hos T. Midgaard & co i Skien.

Oljemaleriene mine blir solgt og sendt i posten ferdig innrammet – hvis du ikke liker ramma og ønsker å skifte den ut med en annen taper du ikke så mange penger, det som koster her er faktisk maleriet. Jeg bruker å si at ramma nesten er gratis siden prisen på maleriene er så pass lav. Grunnen til at jeg ikke holder skyhøye priser er at jeg gjerne vil at alle skal få råd til å kjøpe et bilde.

Både maleriene og trykkene passer til private hjem, men de er også populære på sykehjem og liknende institusjoner, på venteværelser, treningssentre (blandt trykkene er det mange situasjoner hentet herfra) hos fysioterapeuter, leger og en rekke andre steder.
Håper du liker bildene mine da!

. . . . . . . . . . . . .
Marit Walle
Storgata 19
3970 Langesund
Tlf. 35 97 31 85
e-post til Marit

. . . . . . . . . . . . .
© Copyright
Marit Walle
Kopiering
forbudt